Julia M, Etelä-Pohjanmaan opiston lääketiedelinja 2019:

”Epionen opetukseen olen erittäin tyytyväinen! Opin joka opetuskerralla valtavasti, vaikka tulisin tunnille väsyneenä pimeydestä tai muusta opiskelusta. Biologiaa ei ehkä tulisi muuten opiskeltua tarpeeksi, koska sen opiskelu itsenäisesti vaatii korkeamman vireystilan. Epionen biologian kirja
syventää hyvin lukiokirjojen tietoa ja sisältää hyviä tehtäviä. Pidän myös kemian kirjasta ja niiden tehtävät ovat tulleet tarpeeseen!”


Jere K, Etelä-Pohjanmaan opiston lääketiedelinja 2019:

” Olen henkilökohtaisesti ollut hyvin tyytyväinen Epionen opetukseen ja materiaaleihin! Jo 5kk linjalla on tuntunut, että olen oppinut paljon enemmän kuin koko lukion aikana. Erityisesti tehtävien soveltuvuus on tuntunut hyvän tasoisella ja opetus on tuntunut sopivan korkealta, hieman lukion yli muttei kuitenkaan mitään turhien asioiden opettelua, joita ei kokeessa vaadita. "

Epionen valmennuskurssilainen 2018 (nimetön palaute) :

” Kurssilla oli erittäin hyvä opetusmatsku! Fysiikassa oli iso plussa rautalangasta vääntö ja tehtävien ahkera laskeminen tunneilla. Biologiassa aihealueet käytiin perusteellisesti läpi ja tehtävät olivat sopivan haastavia ja mielenkiintoisia. Simuloidut kokeet tuntuivat oikean pääsykokeen veroisilta”

Etelä-Pohjanmaan opiston lääketiedelinjan oppilas 2019 (nimetön palaute):

”Epionen opetus opistolla on ollut pelkkää priimaa! Kirjat toimivat hyvin, ja biologian tehtävät ovat hyviä. Kokeet olleet hyviä ja haastetta riittää. Päivin omistautuminen opetukselle ollut ihan huikeaa!”