Yritys ja toiminta

j1.jpgEpione valmennus aloitti toimintansa vuonna 2003 kun vuosia muiden valmennuskurssijärjestäjien kursseilla opettaneet Jarkko Surakka ja Päivi Turunen halusivat alkaa järjestelmällisesti parantamaan valmennuskurssiopetuksensa laatua ja opetusmateriaaleja. 

Epionen toiminta on alusta saakka perustunut opetuksen ja opetusmateriaalin korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehittämiseen.  Suurista kurssijärjestäjistä poiketen Epionen valmennuskurssien opettajat ja itseopiskelumateriaalin kirjoittajat ovat myös yrityksen omistajia.  
Pienenä yrityksenä voimme reagoida nopeasti pääsykoevaatimusten muutoksiin ja mukauttaa opetustamme kulloisenkin valmennuskurssiryhmän mukaan.

Kaikilla opettajistamme on käytännön kosketuspintaa lääketieteeseen:  Päivi on lääketieteen tohtori, Hanna ja Sami ovat lääketieteen kandidaatteja ja Jarkko on valmistunut Kuopion yliopistosta pääaineenaan lääketieteellinen fysiikka.   
Ammattitaitoisen ja motivoituneen opettajiston ansiosta valmennuskurssiemme opetus on lääketieteelliseen päässeiden vertailuissa valtakunnallista kärkiluokkaa. 

Mikä erottaa Epionen muista valmennuskurssijärjestäjistä?

Keskitymme oleelliseen:  tarjoamaan laadukasta opetusta ja ajantasalla olevaa itseopiskelumateriaalia kilpailukykyiseen hintaan. 

Emme hehkuta turhaan tai lupaile olemattomia vaan tarjoamme palvelumme asiallisesti, edullisesti ja asiantuntevasti. 

Vastaamme opetuksesta omalla nimellämme ja opettajamme ovat näkyvillä nettisivuillamme ympäri vuoden.

Epionen opettajilla on kokemusta lääketieteen valmennuksesta yhteensä yli neljännesvuosisata, tämä näkyy sekä opetuksen että opetusmateriaalin korkeassa laadussa. 

Järjestättekö valmennuskurssin paikassa xxx?

Laadukkaan valmennuskurssin järjestäminen vaatii hyvin koulutetut opettajat ja ajantasalla olevan materiaalin.  Emme tahdo järjestää kursseja joiden laadusta emme voi olla sataprosenttisen varmoja, tämän vuoksi pidämme kurssien määrän vähäisenä ja laadun korkeana. 

Tällä hetkellä järjestämme lääketieteen valmennuskursseja vain Kuopiossa. 

Opettajistamme Päivi ja Hanna käyvät lisäksi opettamassa biologiaa, anatomiaa, fysiologiaa ja biokemiaa Etelä-Pohjanmaan Opistolla Ilmajoella.

Epione on kreikkalaisessa mytologiassa kivunlievityksen jumalatar, lääkintätaidon jumalan Asklepioksen vaimo.  Hänen lapsiaan ovat ja parantamisen jumalatar Panakea ja terveyden jumalatar Hygieia