Maksu- ja toimitusehdot

Tuotteiden saatavuus

Epione valmennus myy tuotteita tilauksesta tuotteiden myyntiaikana. Tilattavissa olevat tuotteet ja niiden hinnat on esitelty yrityksen sivuilla www.epione.fi. Hinnat ovat voimassa vain ilmoitettuna aikana. Joillakin tuotteilla saattaa olla rajoitettu saatavuus tai rajattu käyttöaika, josta on erikseen ilmoitettu sekä sivuilla että materiaalin yhteydessä. Epione valmennus ei käsittele rajatun saatavuuden omaavia tuotteita ilmoitetun ajan ulkopuolella.

Tuotteiden maksu

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Hinnoissa saattaa olla myös muita alennuksia tai lisäkuluja, jotka ilmoitetaan maksutavan valinnan yhteydessä tapauskohtaisesti. Maksettaessa Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla Suomen Verkkomaksujen maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä yleisimmät luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Ulkomaisille asiakkaillemme maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna suoraan Epionelle.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Epione valmennus toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Epione valmennus vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Tuotteiden toimitus

Epione valmennus on oikeutettu pidättymään tuotteiden toimituksesta mm. jos asiakkaalla on maksuhäiriöitä, lunastamattomia tilauksia tai mikäli ilmoitetut yhteystiedot ovat virheelliset tai puutteelliset. Toimitusaika postiin on keskimäärin 2 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta, mutta toimitusaika voi vaihdella tilauksista tai lisäpainosten ottamisesta riippuen.


Tilatut tuotteet toimitetaan postitse Itellan yleisten toimitusehtojen mukaan ja toimitusehdoissa mainituilla rajoituksilla. Posti- ja toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan tuotteiden painon mukaan, Itellan hinnaston mukaisesti. Oletustoimitusmuoto on Postipaketti 16. 

Tilaukset vahvistetaan emaililla asiakkaan antamaan osoitteeseen. Mikäli tilauksessa ei ole ilmoitettu sähköposti-osoitetta, ei tilauksia vahvisteta.

Tuotteiden palautus

Tilatut tuotteet tulee tarkistaa heti tilauksen saavuttua, huomatusaika Epione valmennukselle on 14 vrk. Epione valmennus vaihtaa tai ottaa takaisin käyttämättömät ja merkitsemättömät tuotteet vain, jos asiakas ilmoittaa virheestä tai palautuksesta 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske elektronisten tuotteiden (eKirjat) kauppaa. Palautusoikeutta ei ole, jos tuotteen virhe on aiheutunut asiakkaasta tai kolmannesta osapuolesta johtuvasta syystä tai materiaalit voidaan selkeästi päätellä esim. taitoksista tultua kopioiduiksi tai niissä on merkintöjä. Tuotteiden myyntikelpoisuus on ehto palautukselle. Noudatamme postimyynnissämme kuluttajansuojalakia ja alan yleisiä toimitusehtoja.   Halutessasi palauttaa ostamasi materiaalin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu [at] epione.fi.

Huomaa kuitenkin, että palautuksen postimaksut maksaa Epione valmennus, vain mikäli asiakas on ottanut yhteyttä myyjään ennen palautusta emaililla, puhelimitse tai kirjeitse ja noudattanut annettuja ohjeita mm. palautuksen paketoinnista ja palautustavasta.

Emme lunasta paketteja, joiden palautuksesta ei ole ilmoitettu meille, vaan mahdollisen laskun käsittely jatkuu tavalliseen tapaan. Postista lunastamaton paketti lisää postikulut uuden tilauksen hintaan.

Epione valmennuksen vastuu on kaikissa tapauksissa rajoitettu tilattujen tuotteiden myyntihintaan. Epione valmennus ei vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista tai yrityksestä riippumattomista vahingoista, kuten esim. ylivoimaisesta esteestä tai kolmansista osapuolista aiheutuvista vahingoista. Elektronisissa tuotteissa saattaa olla lisäehtoja, jotka on on ilmoitettu asiakkaan hyväksyttäväksi saatettavassa lisenssisopimuksessa.

Epione valmennus pidättää oikeuden muutoksiin.