Itseopiskelumateriaalit

Miten itseopiskelupakettinne voi olla niin paljon halvempi kuin muilla?

Meidän lähtökohtamme on se, että voimme tehdä omistajina ja alan ammattilaisina materiaalimme itse ja tarjota ne mahdollisimman edullisesti mahdollisimman monille sen sijaan että ostaisimme tehtävät ja tekstit ulkopuolelta. Materiaalit painetaan digitaalipainossa sähköisessä muodossa kilpailutettuun hintaan ja pidämme kiinteät kulut pieninä. Tuloksena myymme materiaalit huomattavasti halvemmalla kuin kilpailijamme. Lisäksi voimme olla varmoja että tuotteemme ovat laadukkaita ja aina ajan tasalla.

Olemme itse vertailleet tuotteita markkinoilla ja kannustamme sinuakin tutustumaan lähemmin itseopiskelumateriaaleihimme ja tekemään niiden perusteella omat johtopäätöksesi hinta/laatusuhteesta. Asiakkailta saamamme palaute on vuodesta toiseen osoittanut että tuotteillemme on kysyntää.

Saanko käyttää materiaalien teorioita oman oppikirjani pohjana? Entä käyttää niitä toisella valmennuskurssilla, jossa opetan?

Et saa. Materiaalit ovat tekijänoikeuksien alaisia ja niiden hyödyntäminen on yksiselitteisesti kielletty. Myöskin tehtävien käyttö kaikenlaisiin kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. Materiaalien omistaminen ei tarkoita sitä, että niitä voi käyttää omaan opetukseensa! Myymme opetuslisenssiä opetuskäyttöön, ota yhteyttä meihin saadaksesi tarjouksen materiaalien laillisesta käyttöoikeudesta.

En ymmärrä tehtävää xx. Miksi se on laskettu tavalla yy, vaikka minusta sen voisi laskea tavalla zz?

Joihinkin tehtäviin on vaihtoehtoisia ratkaisumalleja. Mikäli saat saman vastauksen, voidaan tehtävä todennäköisesti laskea vaihtoehtoisellakin tavalla.

Kuinka kauan itseopiskelumateriaalien toimitus kestää?

Postitamme tilauksia kaksi kertaa viikossa. Saat tilauksestasi aina automaattisen tilausvahvistuksen kun se on kirjautunut järjestelmäämme.

Itseopiskelumateriaaleissanne on virhe kohdassa xyz.

Tarjoamme kaksi vastausta tapauksesta riippuen :

a) Olemme pahoillamme, kyseessä on todellakin virhe. Kiitoksia että kiinnitit asiaan huomiomme, korjaamme asian seuraavaan painokseen. Oikean vastauksen tulisi siis olla ccc.

b) Kiitoksia viestistä, kyseessä ollut arvo kuitenkin saadaan aivan oikein kun otetaan huomioon että xx ja zz. Kyseessä ei siis ole virhe, vaan laskussa piti ottaa huomioon tehtävänannossa mainittuja muita seikkoja.

Kaikissa tapauksissa otamme mielellämme vastaan palautetta ja pyrimme korjaamaan virheet mahdollisimman pikaisesti.  Palautetta kirjoista voi lähettää osoitteeseen jarkko.surakka@epione.fi

Järjestämme XX:n opistossa valmennuskurssin lääkikseen. Haluaisimme tilata materiaalinne opetuskäyttöön/ oppilaille oppimateriaaliksi?

Mikäli materiaalejamme käytetään oppikirjana kurssilla, voimme neuvotella niiden käytöstä erillisen sopimuksen riippuen kurssin kestosta ja oppilaiden määrästä. Samalla voimme sopia toimituksesta suoraan kurssipaikkaan. Ota yhteyttä.

Saisin käytettynä vuoden 200X materiaalit, kannattaako minun ostaa ne?

Päivitämme joka vuosi materiaalejamme vastaamaan pääsykokeiden kysymyksiä ja arvosteluperiaatteita, joten tilaamalla uudemmat materiaalit olet enemmän ajan tasalla pääsykokeiden vaatimuksista. Uudet materiaalit saat myös haltuusi käyttämättöminä, nopeasti ja 14 vrk:n palautusoikeudella. Luonnollisesti ostopäätös on kuitenkin sinun itsesi.