Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Epionen valmennuskurssien opettajat keväällä 2018

"Vertaansa vailla olevaa kokemusta ja intohimoa opetukseen"

pivi.jpg


Biologia/biokemia/anatomia:
Päivi Turunen, LT, FM
paivi.turunen@epione.fi

Opetuskokemus valmennuskursseista: 17 vuotta.

Olen valmistunut lääkäriksi vuonna 2008 ja olen erikoistumassa työterveyshuollon erikoislääkäriksi. Aikaisemmalta ammatiltani olen tutkija ja valmistuin Jyväskylän yliopistosta molekyylibiologiksi vuonna 2000. Väittelin tohtoriksi vuonna 2005 sydän- ja verisuonitautien geeniterapian alueelta.

Opetuskokemusta minulla on monista lääketieteen valmennuskursseista. Opetan Etelä-Pohjanmaan opistolla vuosittain biologian solu- ja molekyylibiologian sekä perinnöllisyyden kokonaisuudet ja olen toiminut myös muiden valmennuskurssien biologian opettajana.

Pelkän biologian ja lääketieteen teorian lisäksi kerron kurssilaisille mielelläni myös tutkimustyön käytännön sovellutuksista sekä lääketieteen opiskelun arjesta ja lääkärin työstä.

Tervetuloa kursseillemme!


jarkko_surakka_v-3.jpegFysiikka/lääketieellinen fysiikka/fysikaalinen kemia:
Jarkko Surakka, FM
jarkko.surakka@epione.fi
Opetuskokemus valmennuskursseista: 17 vuotta.

Olen päätoimisena fysiikan tuntiopettajana Pohjois-Savon ammattikorkeakoulussa. Fysiikan opettaminen on haastavaa ja palkitsevaa, matemaattinen perusta tuo fysiikkaan vahvan rungon, jota erilaiset käytännön sovellutukset tuovat lähemmäksi jokapäiväistä elämää.

Aikaisemmin olen toiminut useana vuonna lääketieteen valmennuskurssin fysiikan opettajana ja huomannut, miten monien asioiden rauhallinen läpikäyminen ja laskuvalmiuksien kehittäminen saa aiemmin vaikeat asiat selkenemään, joka heijastuu varmuutena pääsykokeissa.

Uskon, että kurssimme tuovat sinullekin varmuutta pääsykokeisiin ja saat fysiikalle vankan pohjan.

Tervetuloa mukaan!

olli.jpg


Kemia/biokemia: Olli Sankilampi, FT
olli.sankilampi@epione.fi
Kokemus valmennuskursseista: 4 vuotta

Olen matemaattisten aineiden lehtorina Pohjois-Savon ammattikorkeakoulussa. Pääaineeni matematiikan lisäksi olen myös opettanut mekaniikkaa ja kemiaa, joissa voin hyödyntää vahvaa matemaattista osaamistani. Insinöörimatematiikka on luonteeltaan soveltavaa ja käytännönläheistä ongelmanratkaisua, jossa matemaattisen ajattelutavan opettaminen on keskeisessä asemassa. Siinä opettajalta vaaditaan oman substanssiosaamisen lisäksi hyviä pedagogisia taitoja. Toisaalta on palkitsevaa nähdä opiskelijoiden innostuvan asiasta ja pystyvän ratkomaan tehtäviä itsenäisesti.

Opiskelin yliopistossa matematiikkaa, kemiaa ja fysiikkaa. Tein tohtorin väitöskirjani matematiikasta. Valmennuskurssin opettajana pidän vahvuuksinani pedagogista osaamista, vahvaa matemaattista pohjaa ja hyvää lukion kemian oppimäärien hallintaa. Mielestäni kemian asioiden rauhallinen läpikäyminen ja tehtävien laskuvalmiuksien parantaminen auttaa parempaan suoriutumiseen stressaavassa valintakoetilanteessa. Kemian soveltavat valintakoetehtävät eivät ole vaikeita; niiden ratkaiseminen vaatii vain itseluottamusta, laskurutiinia ja välillä teoriatietojen sujuvaa hallintaa.Kemia/biokemia/biologia: Riikka Heikkinen, FM
Kokemus valmennuskursseista: 4 vuotta

Olen 39-vuotias biologian ja kemian opettaja Kuopiosta. Olen valmistunut filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2004.

Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt sekä biolääketieteen tutkijana että opettajana. Valmennuskurssilla olen opettanut kemiaa ja biologiaa kaksi vuotta.

Vahvuuksiani opettajana on pedagoginen osaaminen sekä oman alan asiantuntijuus. Molemmista aineista minulla on paljon käytännön työkokemusta. Opetuksessa pyrin tuomaan asiat esille mahdollisimman ymmärrettävästi ja selkeästi, unohtamatta kuitenkaan isompia kokonaisuuksia ja laskurutiinia. Tärkeää on myös käydä läpi kokeen ominaisuudet, rakenne ja vastaustekniikka.

hanna.jpegBiologia/biokemia/anatomia:
Hanna Hämäläinen, LL.
hanna.hamalainen@epione.fi
Opetuskokemus valmennuskursseista: 6 vuotta.

Olen 6. vuoden lääketieteen opiskelija Itä-Suomen yliopistossa. Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2009 ja vietin välivuoteni Korpilahden Alkio-opistolla lääketieteeseen suuntaavalla linjalla. Lääkiksen pääsykokeeseen valmentavien opintojen ohella suoritin vuoden aikana myös liikuntalääketieteen perusopinnot Kuopion Avoimen yliopiston kautta.

Pääsykokeeseen vaadittavat asiat voidaan kertoa sinulle kuinka hyvin vain, mutta opit ne kunnolla vasta itse ymmärtämällä. Omassa opetuksessani pyrinkin rakentamaan biologian aiheet mahdollisimman helposti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, jotta opiskelusta tulisi helpompaa ja mielekkäämpää. Koska lääkiksen pääsykokeeseen valmistautuminen ja itse koetilanne on minulla vielä hyvin mielessä, osaan myös kertoa vinkkejä valmistautumiseen liittyen.


oula2.jpg


Tutor-opettaja Oula Luukkonen,
L
ääk. yo.
oula.luukkonen@epione.fi

Opetuskokemus valmennuskursseista: 2 vuotta

Olen 21-vuotias lääketieteen opiskelija Kuopiosta. Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2013, jonka jälkeen vietin välivuotta varusmiespalveluksessa. Tämän jälkeen aloitin yliopisto-opinnot syksyllä 2015. Muistissani on hyvin pääsykoe, sekä biologian, kemian ja fysiikan ylioppilaskirjoitukset. Toivottavasti pystyn auttamaan apuopettajana tehtävien ratkomisessa, sekä kokeeseenvalmistautumisessa.

Kaikille tsemppiä tulevaan kevääseen!