« Takaisin

Oikaisupyynnön teko

HUOM! TUOTETTA EI ENÄÄ SAATAVILLA VUODEN 2019 HAUSSA

Löytyikö kokeestasi mahdollinen oikaisun paikka?

Jos kokeesta löytyy realistisia toiveikkaita oikaisun paikkoja, teemme kokeellesi tarkan syynin. Sinun tehtäväksi jää toimittaa oikaisu yliopistoltasi saatujen ohjeiden mukaan. Tämän tarkemman oikaisupyynnön hinta on 399 euroa ja sisältää:

- kolmen opettajan tarkan analyysin kokeestasi ja tehtäväkohtaisen analyysin oikaisuperusteluineen

- lopullisen kieliasun ja rakenteen tarkistamisen 

Tietenkään emme voi taata että oikaisusi menee läpi, mutta annamme monen vuoden kokemuksellamme rehellisen ja realistisen arvion siitä, kannattaako oikaisuun edes mennä.

Oikaisupyyntö tulee yleisesti jättää 14 päivän kuluessa tulosten julkistamisesta. Varmista kuitenkin takaraja vielä omasta hakukohteestasi, sillä yliopistoilla saattaa olla poikkeavia toimintatapoja. Oikaisupyyntö lähetetään siihen yliopistoon, jonka päätökseen kaipaa muutosta.

Oikaisupyynnön läpimenemisen edellytyksenä on, että arvostelussa on tapahtunut virhe, joka täytyy pystyä selkeästi osoittamaan. Jos raakapisteitä puuttuu 1–2, on oman koepaperin tarkistaminen ehdottomasti kannattavaa. Joskus oikaisupyynnöllä on saatu enemmänkin pisteitä.

Tilaamalla ilmaisen tuotteen tai ostamalla maksullisen oikaisupalvelun, annat samalla Epione Valmennukselle luvan käyttää vastaustasi koepankissa muiden kokelaiden oikaisujen teossa.

Lisätietoja jarkko.surakka@epione.fi

Hinta:399.00 €