« Takaisin

Epionen 2020-paketti Plus + EPIONE ETÄ Premium

ENNAKKOTARJOUS 4.6-31.7.19 AJAN!

Epione Plus on muhkea opiskelukirjapaketti, jossa mukana Epionen kemian, fysiikan ja biologian oppikirjat sekä kokeita ja aineistotehtäviä sekä opiskeluun ja oppimiseen liittyviä vinkkejä sisältävä Kokeet kotona ja aineistovalmennus.

LISÄKSI PÄÄSET UUDELLE EPIONE ETÄ Premium verkkokurssille! 

Epione ETÄ Premium on uusi moodle-pohjainen verkkokurssi, jossa on runsaasti tehtäviä ja lisämateriaalia biologiasta, fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta. 

Toimi pian sillä paikkoja on rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

EPIONE ETÄ Premium kurssilla saat kirjojen tehtävien lisäksi pääsyn NELJÄÄN simuloituun pääsykokeeseen, SATOIHIN lisätehtäviin ja lisäsisältöihin sekä käytössäsi on Epionen verkko-opet jotka neuvovat tehtävissä ja auttavat sinua rakentamaan oman opiskelusuunnitelmasi. EPIONE ETÄ Premium verkkokurssilla avulla voit myös vertailla omaa koemenestystäsi muiden kokelaiden tuloksiin.

KIRJAT OVAT PÄIVITYKSESSÄ JA TULEVAT PAINOSTA ELOKUUN PUOLENVÄLIN JÄLKEEN, SEN JÄLKEEN PAKETIN HINTA NOUSEE!

Kaikki kirjat sisältävät lukion viimeisimmän opetussuunnitelman mukaisen tietomäärän sekä runsaasti syventävää ja soveltavaa tietoa. Saat paketin mukana myös matemaattiset taulukot sekä niiden käyttöohjeet esimerkkeineen. Kaikki tehtävät sisältävät vastaukset välivaiheineen. 

Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta  paketti sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen!  Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi.

Paketin sisältö (linkistä sisällysluetteloihin):

Epione Biologia 2019

Epionen Fysiikka 2019

Epionen Kemia 2019

Epionen Kokeet Kotona ja Aineistovastaaminen 2019

Kirjapaketilla on 14 vrk:n palautusoikeus.

Hinta:380.00 €450.00 €