« Takaisin

Epionen kirjapaketti Plus + EPIONE ETÄ Premium


MONIPUOLINEN OPISKELUPAKETTI!

Epione Plus on muhkea opiskelupaketti, joka kulkee mukana myös kännykässä! Pakettii kuuluu myös neljä Epionen laadukkasta oppikirjaa (Epione Kemia, Fysiikka, Biologia ja Kokeet Kotona & Aineistovalmennuskirjat), jotka lähetetään sinulle kotiin kurssin tukimateriaaliksi.

LISÄKSI PÄÄSET UUDELLE EPIONE ETÄ Premium verkkokurssille! 

Epione ETÄ Premium on uusi moodle-pohjainen verkkokurssi, jossa on runsaasti tehtäviä ja lisämateriaalia biologiasta, fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta.

EPIONE ETÄ Premium kurssilla saat kirjojen tehtävien lisäksi pääsyn NELJÄÄN simuloituun pääsykokeeseen, SATOIHIN lisätehtäviin ja lisäsisältöihin sekä käytössäsi on Epionen verkko-opet jotka neuvovat tehtävissä ja auttavat sinua rakentamaan oman opiskelusuunnitelmasi.

Kaikki kirjat sisältävät lukion viimeisimmän opetussuunnitelman mukaisen tietomäärän sekä runsaasti syventävää ja soveltavaa tietoa. Saat paketin mukana myös matemaattiset taulukot sekä niiden käyttöohjeet esimerkkeineen. Kaikki tehtävät sisältävät vastaukset välivaiheineen. 

Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta  paketti sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen!  Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi.

Kirjamme laadusta kertoo myös se, että ne ovat käytössä lääketiedelinjojen opetuksessa mm.  Etelä-Pohjanmaan opistolla !

Paketin sisältö (linkistä sisällysluetteloihin):

Epione Biologia 

Epionen Fysiikka 

Epionen Kemia 

Epionen Kokeet Kotona ja Aineistovastaaminen 

Kirjapaketilla on 14 vrk:n palautusoikeus.

Hinta:439.00 €