« Takaisin

Epionen 2019-paketti

Epionen 2019-valmennuspaketti on suunniteltu tarjoamaan itseopiskelijoille lukion biologian, fysiikan ja kemian teoriatieto kolmessa jäsennellyssä kirjassa. Päivityksessä on otettu huomioon uusin lukion opetussuunnitelma sekä vuoden 2017 laskinuudistus!

Lisäksi saat yhden simuloidun pääsykokeen kaupan päälle! Simuloitu koe toimitetaan vastausanalyysin kanssa tilauksesi mukana.  

Kaikki kirjat sisältävät lukion opetussuunnitelman mukaisen tietomäärän sekä runsaasti syventävää ja soveltavaa tietoa. 


Kirjasarjan teoriaosuudet ovat osittain lukion oppimäärää laajempia. Lukion oppimäärään kuulumattomat, edistyneille opiskelijoille tarkoitetut vaativammat kokonaisuudet on merkitty kirjojen sisällysluetteloihin ja tekstiin.

Runsas tehtävämäärä vastauksineen tuo opiskeluun laskurutiinia ja materiaalien havainnolliset kuvat avustavat oppimista. Jokainen kirja sisältää perustehtävien lisäksi myös joukon soveltavia tehtäviä vastauksineen. Paketti sisältää tehtäviä laskurutiinia kehittävistä perustehtävistä syvempää osaamista ja eri aineiden integrointia vaativiin soveltaviin pääsykoetehtäviin. Kaikki tehtävät sisältävät myös vastaukset.

Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta sarja sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen!  Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi.

 

Paketin sisältö (linkistä sisällysluetteloihin):

Epionen Biologia 2019

Epionen Fysiikka 2019

Epionen Kemia 2019

Kirjapaketilla on 14 vrk:n palautusoikeus.

Hinta:285.00 €