« Takaisin

Epionen 2020-paketti

Epionen 2020-valmennuspaketti on suunniteltu tarjoamaan itseopiskelijoille lukion biologian, fysiikan ja kemian teoriatieto kolmessa jäsennellyssä kirjassa. Päivityksessä on otettu huomioon uusin lukion opetussuunnitelma sekä vuoden 2017 laskinuudistus!

Lisäksi saat yhden simuloidun pääsykokeen kaupan päälle! Simuloitu koe toimitetaan vastausanalyysin kanssa tilauksesi mukana.  

Kaikki kirjat sisältävät lukion opetussuunnitelman mukaisen tietomäärän sekä runsaasti syventävää ja soveltavaa tietoa. 


Kirjasarjan teoriaosuudet ovat osittain lukion oppimäärää laajempia. Lukion oppimäärään kuulumattomat, edistyneille opiskelijoille tarkoitetut vaativammat kokonaisuudet on merkitty kirjojen sisällysluetteloihin ja tekstiin.

Runsas tehtävämäärä vastauksineen tuo opiskeluun laskurutiinia ja materiaalien havainnolliset kuvat avustavat oppimista. Jokainen kirja sisältää perustehtävien lisäksi myös joukon soveltavia tehtäviä vastauksineen. Paketti sisältää tehtäviä laskurutiinia kehittävistä perustehtävistä syvempää osaamista ja eri aineiden integrointia vaativiin soveltaviin pääsykoetehtäviin. Kaikki tehtävät sisältävät myös vastaukset.

Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta sarja sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen!  Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi.

Kirjamme laadusta kertoo myös se, että ne ovat käytössä lääketiedelinjojen opetuksessa Etelä-Pohjanmaan opistolla ja Otavan opistolla!

Paketin sisältö (linkistä sisällysluetteloihin):

Epionen Biologia 2020

Epionen Fysiikka 2020

Epionen Kemia 2020

Kirjapaketilla on 14 vrk:n palautusoikeus.

Hinta:285.00 €