« Takaisin

Epionen Biologia 2020

Epionen Biologia 2020 käsittää tiivistettynä koko lukion biologian opetussuunnitelman oppimäärän. Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta sarja sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen! Uuteen päivitykseen on lisätty runsaasti genetiikkaan ja perinnöllisyyteen liittyviä tehtäviä!

Kirjan sisältö osittain lukion biologian opetussuunnitelmaa laajempi.  Tämä auttaa lukijaa hahmottamaan elimistöä ja sen toimintaa kokonaisvaltaisemmin, monien havainnollisten kuvien ja esimerkkien kautta. Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi.


Biologian oppikirja 
sisältää yli neljäsataa tehtävää, joiden avulla voi tehokkaasti harjoitella teoriatiedon soveltamista käytäntöön. Uuteen päivitettyyn vuoden 2019 painokseen on lisätty etenkin perinnöllisyyteen ja genetiikkaan sekä kantasoluihin ja lisääntymiseen liittyviä tehtäviä sekä monivalintatehtäviä.


Epionen itseopiskelumateriaaleja on julkaistu vuodesta 2003 ja ne ovat saavuttaneet lääketieteelliseen pyrkijöiden keskuudessa vankan aseman johdonmukaisuutensa ja ajantasaisuutensa sekä laadukkaiden ja kattavien tehtäviensä ansiosta.

Epionen materiaaleja käyttää lääketieteellisen pääsykokeeseen valmentavassa opetuksessaan myös Etelä-Pohjanmaan Opisto Ilmajoella sekä Otavan opistolla.

Tutustu tuotteen sisällysluetteloon.

 Tuotetiedot:

  • Epionen Biologia 2020
  • Sivumäärä: 373
  • Tehtäviä:  yli 450

14 vrk:n palautusoikeus (ks. peruutusehdot)

Hinta:99.00 €