« Takaisin

Epionen Kemia 2020

Epione Kemia 2020 selkeyttää lukion kemian ja biokemian osa-alueita ja valmentaa hakija selviytymään pääsykokeessa vaaditusta kemian osuudesta. Kirjan uusimmassa päivityksessä on huomioitu lukion uusi opetussuunnitelma!

Teos sisältää kattavan teoriaosuuden, runsaasti esimerkkejä ja lähes 300 kemian lasku- ja rakennetehtävää.

Epionen Kemian jäsennelty, perusasioista vaikeampiin teemoihin etenevä sisältö auttaa hakijaa ymmärtämään kemiaa ja biokemiaa. Näiden kokonaisuuksien hallinta on edellytys elimistön toiminnan ymmärtämiseksi.

Tehokkaan esittämistyylin ja havainnollistavien kuvien avulla kirja antaa työvälineet tiedon itsenäiseen soveltamiseen ja nopeaan tehtävänratkaisuun pääsykokeessa.


Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta sarja sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen!  Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi.

Epionen itseopiskelumateriaaleja on julkaistu vuodesta 2003 ja ne ovat saavuttaneet lääketieteelliseen pyrkijöiden keskuudessa vankan asemanjohdonmukaisuutensa ja ajantasaisuutensa sekä laadukkaiden ja kattavien tehtäviensä ansiosta.

Epionen materiaaleja käyttää lääketieteellisen pääsykokeeseen valmentavassa opetuksessaan myös Etelä-Pohjanmaan Opisto Ilmajoella sekä Otavan opistolla

Tutustu kirjan sisällysluetteloon

Tuotetiedot:

  • Epionen Kemia 2020
  • Sivumäärä: 296
  • Tehtäviä:  n 300

14 vrk:n palautusoikeus

Hinta:99.00 €