ETÄ-kurssimme starttaavat taas!

08.08.2021

Epionen suosittu ETÄ valmennus lähtee käyntiin myös syksyllä 2021!

Kenelle ETÄ kurssi sopii?

Kurssi sopii sekä lääketieteen pääsykokeisiin treenaavalle että lukion kemian, fysiikan ja biologian haltuunottoon yo-kirjoituksiin valmistautuessa. Kurssin avulla pystyt opiskelemaan joustavasti, omaan aikatauluun sopien ja pystyt tehokkaasti keskittymään olennaisiin asioihin!

 

Mitä ETÄ-kurssi sisältää?

Kurssilla on luentoja tallenteineen lukion opetussuunnitelman mukaisista aiheista kemian, fysiikan ja biologian kurssialustoilla. Luentoja pitävät Epione valmennuksen kokeneet opettajat ja alansa asiantuntijat; mm. biologian kurssilla luentoja pitää lääkäri ja molekyylibiologi Päivi Turunen ja fysiikan kurssilla kokenut fysiikan päätoiminen opettaja Jarkko Surakka.

Kurssilla on myös runsaasti tehtäviä, kokeita ja pistareita sekä simuloituja pääsykokeita sekä perinteisenä paperiversiona että sähköisessä muodossa.

Epione PLUS opiskelupakettiin kuuluessaan, ETÄ-kurssilaiset saavat myös Epionen kemian, fysiikan ja biologian oppikirjat sekä Kokeet Kotona ja Aineistovalmennus-kirjan, jossa on paljon em. aineiden kokeita ja lisätehtäviä sekä yksi simuloitu pääsykoe. Kirjassa opetellaan myös aineistotehtäviin vastaamista.

Kurssilla on myös valmennusosio, jossa käydään läpi mm. opiskelutekniikoita ja koejännityksen hallintaa sekä motivaation teemoja luennoin ja aiheisiin liittyvien harjoitteiden avulla.

Kurssilla on tarjolla myös vertaistukea muilta opiskelijoilta, sekä mahdollisuus kysyä aineopettajiltamme apua yksilöllisesti. Opettajamme pitävät säännöllisesti myös Q&A-luentoja, joissa käydään läpi oppilailta tulleita kysymyksiä.

 

Miten kurssille pääsee?

ETÄ-kurssin saa kaupanpäällisenä Premium PLUS-koepaketin mukana! Pakettiin kuuluvat neljä oppikirjaa, jotka lähetetään kotiosoitteeseesi ilman postikuluja. Paketissa on mukana Epionen kemian, fysiikan ja biologian oppikirjat sekä Kokeet Kotona ja Aineistovalmennuskirja. Pakettiin kuuluu myös kaksi simuloitua pääsykoetta ETÄ-valmennuksen sähköisten simuloitujen lisäksi. Paketin hinta on 439 euroa.

Opiskelupaketti ja siihen kuuluva ETÄ-kurssi on tilattavissa nettikaupastamme www.epione.fi

 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tuotteistamme, laita viestiä asiakaspalvelu@epione.fi

 

23.11.2021Lääkiksen pääsykoe sähköistyy! Mitä teen?
08.08.2021ETÄ-kurssimme starttaavat taas!
01.02.2021uusi kertauskurssi saatavana nyt meiltä!
01.12.2020Lääkiksen ennakkomateriaaliin valmistautuminen?
08.10.2020Lääkiksen valintaperusteet 2021 on julkaistu!
24.08.2020NETTIKURSSI KAUPAN PÄÄLLE!
08.07.2020OIKAISUPYYNTÖPALVELU AVATTU!
28.12.2019Boostia opiskeluun tarjoushintaan!
22.09.2019Lääkiksen pääsykoevaatimukset v 2020?
04.06.2019Epionen kesäterveiset

Siirry arkistoon »