Tohtori Tammikuu 2019 kurssi

Opetuksen määrä on yli 250 tuntia, jossa opettajina toimii alansa vankat ammattilaiset. Opettajina meillä on lääkäreitä, fyysikoita, biologeja ja lehtoreita. Me kaikki olemme opettamisen ammattilaisia. Voit luottaa, että opetamme oikeita asioita, oikealla tavalla!

Opetuksen lisäksi meillä on kurssin aikana pääsykoejännityksen hallintaan sekä rentoutumisen opetteluun liittyviä harjoituksia. Rentoutunut mieli oppii paremmin!

Koko kurssin ajan saat tukea opettajiltamme sekä teoriaopinnoissa että pääsykoetreenin henkisen jaksamisen asioissa. Meillä et varmasti jää yksin!

Käytämme opetuksessa monipuolisesti erilaisia opetusmenetelmiä. Meillä ei ole kylmiä monotonisia massaluentoja!

Lähiopetuksen lisäksi luotsaamme opiskelijoita etäkurssillamme, jonka kautta saa nopeasti vastauksia kysymyksiin ja rutkasti lisätehtäviä sekä vertaistukea.

Kurssi alkaa 9.1.2019 klo 16-19 ja jatkossa ti 15.1.- ke 27.2.19 opetusta on tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-20. Maaliskuussa vko 10 (4.-10.3.19) on hiihtolomaa. Ylioppilaskirjoitusten aikaa ei ole lähiopetusta. Maaliskuussa opetusta on ke 13.3, ti 19.3, ke 27.3 klo 17-20. Viikosta 14 eteenpäin opetustahti kiihtyy niin, että opetusta on ma-pe klo 16-20.


”jatkakaa samaan malliin! Kurssille oli aina mukava tulla ja täällä oli hyvä henki.

Opettajat todellakin välittivät oppilaiden oppimisesta!” -oppilaspalaute


epione_39.jpeg

Epionen Tohtori Tammikuu 2019- valmennuskurssi on suunnattu yleiseen, eläin- tai hammaslääketieteelliseen hakeville, jotka haluavat mahdollisimman paljon tukea ja opetusta lääketieteen pääsykokeisiin valmentauduttaessa. Kurssi sopii mainiosti myös YO-kirjoitusten preppaamiseen!

Hinta ja sisältö

Tohtori Tammikuu 2019-kurssin hinta on 1950 € .

Kerää kaveriporukka ja ilmoittautukaa yhdessä, saatte kaverikimppa-alennusta seuraavasti:

2 ilmoittautujaa: 1950 - 50 = 1900 €
3 ilmoittautujaa: 1950 - 75 = 1875 €

Kaverikimppa-alennus myönnetään valmennuskurssin loppumaksun yhteydessä. Jos kaverikimppaan ilmoittautuneiden määrä vähenee tai jos joku kaverikimpasta ei maksa loppumaksuaan myös alennus vähenee.

Kurssin voit ostaa verkkokaupastamme! Hinta koostuu kolmesta osasta: ilmoittautumismaksu (75 euroa), materiaalimaksu 800 euroa ja kurssin loppumaksu 1075 euroa. Nämä kaikki osat löytyvät verkkokaupastamme.

Lähiopetus alkaa ke 9.1.2019 klo 16.00.


TOHTORI MAALISKUU 2019

HUOM! Järjestämme myös maaliskuussa alkavan valmennuskurssin, joka on muuten samanlainen Tohtori Tammikuun 2019 kurssin kanssa, mutta opetusta on tuntimäärältään vähemmän. Kurssi alkaa ke 27.3.19 klo 16.

Tohtori Maaliskuu 2019 hinta on 1565 e

Kimppa-alennukset:

2 ilmoittautujaa 1565-50 = 1515 e ja

3 ilmoittautujaa 1565-75 = 1490 e


Miksi kannattaa valita Epionen Valmennuskurssi?

1. Yli 250 h opetusta, ohjausta ja kokeita!

Lähiopetusta pidetään yli 250 tuntia (kemia, fysiikka ja biologia). Opetus sisältää ajankohtaisen lukion opetussuunnitelmien mukaiset asiat kemiasta, fysiikasta ja biologiasta. Lisäksi em. tuntimäärän lisäksi tulee noin 4 tuntia aineistoharjoituksia ja esseevastaamisen tekniikan opettelua. Yhteensä opetusta tukiopetuksineen tulee reilusti yli 250 tuntia!

Tunneilla käydään perusasioiden lisäksi myös haastavampia ja soveltavampia osuuksia. Kurssilla opettavat lääkärit kertovat opetettavista aiheista myös lääketieteen käytännön esimerkkejä ja opetuksessa käytetään paljon potilastapausesimerkkejä. Kurssilla opettaa myös tutkijataustaisia opettajia, ja sitä kautta vaikeaksi koettu biologian sovellukset-kurssiaiheet saadaan hyvin konkreettisesti avattua ymmärrettävään muotoon. Epionen vastuuopettajilla on yhteensä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus lääketieteen pääsykokeeseen valmentamisesta. Motivoituneiden ammattilaisten avulla oppimisesi on helpompaa!

2. Tukiopetukset ja "laskarit"

Kurssin aikana annetaan joustavasti tukiopetusta ja tarjotaan laskurutiinia parantavia tunteja. Nämä tukiopetustuntimäärät tulevat em. lähiopetustuntimäärän lisäksi. Tukiopetukset/laskaritunnit pidetään yleensä arkisin klo 14-16

3. Henkilökohtaista tukea

Kurssillamme et jää yksin! Huolehdimme hyvästä ryhmäytymisestä kurssikavereidesi kanssa ja tarjoamme myös henkilökohtaista tukea. Pidämme kurssin aikana tukikeskusteluja jokaisen kurssilaisen kanssa ja laadimme HOPS suunnitelmat. Kurssin aikana käytössäsi on myös suora high way opettajiin ja muihin kurssilaisiin Moodle-pohjaisen alustan kautta.

4. Laadukkaat opetusmateriaalit

Käytämme opetuksessa Epione valmennuksen laadukkaita opetusmateriaaleja, jotka on päivitetty vastaamaan lukion uutta opetussuunnitelmaa. Lisäksi kurssilla jaetaan paljon ylimääräistä materiaalia ja luennot saatte sähköiseen muotoon myös Moodleen sekä paperisena jaettuna. Kurssilla harjoitellaan myös miellekarttojen käyttöä ja käytetään erilaisia opetustekniikoita. Opetuksemme ei varmasti ole pelkkää monotonista luennointia!

5. Oppimisen seuranta

Laskurutiinin ja vastaustekniikan kehittämiseksi sekä tietenkin omien tietoaukkojen paljastamiseksi pidämme runsaasti kokeita. Seuraamme kurssilaisten menestymistä näissä, ja teemme tarvittavia korjausliikkeitä kurssin aikana esim. tukiopetuksin tai lisämateriaalia jakamalla. Kurssin aikana pidetään kaksi simuloitua pääsykoetta, jotka vastaavat sisällöltään ja vaikeusasteeltaan oikeaa pääsykoetta. Molemmista simuloiduista kokeista saat myös henkilökohtaisen palautteen omista heikkouksistasi ja vahvuuksistasi.

6. Etäkurssi ja sähköinen kurssialusta

Valmennuskurssi alkaa Moodlepohjaisella etäjaksolla vuoden 2018 loppupuolella (aika tarkentuu myöhemmin). Etäkurssilla käydään läpi kemian, fysiikan ja biologian perusteita. Etäkurssin aikana voit olla yhteydessä opettajiin ja etäkurssiin kuuluu paljon tehtäviä ja lisämateriaalia. Moodle toimii myös kurssin aikana tärkeänä oppimisalustana ja yhteydenpitopaikkana.

7. Koejännityksen hallinta

Kurssilla käydään läpi myös koejännityksen hallintaa ja opetellaan koetilanteen jännityksen aiheuttamien oireiden hallintaa ja hillintää. Saatte tähän aiheeseen liittyviä tehtäviä ja niitä harjoitellaan myös kurssilla.

8. Oikaisupyynnössä avustaminen

Joissakin tapauksissa pääsykokeen tarkastamisessa saattaa tapahtua virhe tai kokeen pisteytys ei noudata yleistä linjaa. Avustamme oppilaitamme yleisen linjan selvittämisessä ja mahdollisen oikaisupyynnön tekemisessä, mikäli pistemäärä ei eroa muutamaa pistettä enempää läpäisyrajasta. Käytössäsi on vuodesta 2003 asti kertynyt osaamisemme myös oikaisupyyntöjen laatimisessa. Vaikka emme voikaan taata mitään, on moni oppilaamme saanut oikaistua pisteytyksessä tapahtuneet virheet tai poikkeavuudet kauttamme.


Vahva kokemus ja saatua palautetta

Olemme vuosittain saaneet valmennuskursseistamme kiitettävän yleisarvosanan, joten oppilaamme ovat olleet todella tyytyväisiä saamaansa lääketieteen valmennuskurssiopetukseen

Epionen valmennuskurssien oppilaiden läpipääsyprosentti vuosina 2003-2017 on vaihdellut välillä 30 - 68 %.

"kurssilla huomasin että fysiikka voi olla myös kivaa!”

”jatkakaa samaan malliin! Kurssille oli aina mukava tulla ja täällä oli hyvä henki.
Opettajat todellakin välittivät oppilaiden oppimisesta!”

”Erittäin hyvin valitut aihealueet! Vaikka käydään asiaa jonkin verran lukion
yli, asiat jäävät hyvin mieleen kertauksen ja mielenkiintoisten luentojen
avulla”

”opettajan hyvä, positiivinen asenne tarttui itseenikin, kiitoksia siitä!”

”tunnen että teille on sydämen asia saada meidät sisään”

”tarinat ja jutut lääkärin elävästä elämästä toivat väriä opetukseen”

”kiitos paniikkiviesteihin vastaamisesta viikonloppuisinkin”

”kahvinkeitin oli iso plussa!”

Ilmoittaudu kurssille!

Stipendipaikka

Perinteisesti kursseillemme on tarjolla ilmainen stipendipaikka. Stipendipaikan tarkoituksena on tukea valmennuskurssin avulla lahjakasta opiskelijaa jolla ei muutoin olisi mahdollisuutta osallistua valmennuskurssille. Lisää tietoa stipendipaikasta ja sen hakemisesta täällä.